@ Kreta

Om några timmar ska vi på bussen. Idag är det varmaste dagen med 30+. Lite för varmt,  speciellt för Minea. Färg har vi allt fått med! Minea har tyckt det vart underbart.. Hon älskar både poolen och havet. Mattias sitter nu bredvid mig och rättar mig i varje mening.. Duktig idiot!

Visst ska det bli skönt att komma hem men det ahr vart underbart här! Snacka om havsutsikt! Vi somnade t.o.m till vågorna på nätterna.. Stor tomt hade vi utanför lägenheten emd.. Bättre än vad jag hade väntat mig.. Minea har krypit runt på altanen och lekt varje dag. Hon kan åka rutchkana helt själv om man tar imot henne där nere=)

Har fått jätte fina foton.. Ska lägga upp dom imorgon. Nä. nu får vi njuta det sista utav värme opch sol.. köss

Resfeber!

Fan va stressad man kan vara.. Det känns som om jag kommer glömma allt! Jag har tagit fram allt som ska med men det känns ändå som om något fattas?? Känner någon igen sig? Vart har min "det ordnar sig" personlighet tagit vägen??
Inte nog emd det så har jag nyss fått reda på att barn under ett år inte ska ha solskyddsfaktor, för det kan skada deras lever.. Så nu har jag googlat runt som en galning efter andra alternativ.. Zinkpasta ska tydligen funka bra! Där fick ni ett tips om ni ska utomlands med era småttingar..

Har ingeting i kylen! Jag har fått dricka vatten och käka leverpastejmackor hela dagen.. har bara haft till Minea. Nu har hennes frmor nyss hämtat henne så jag kan varva ner i 5 minuter^^
jag hade packat en full resväska och skulle sedan hänga upp lite tvätt.. Dum som jag var så hade jag ställt resväskan öppen i hallen.. När jag kommer tillbaks sitter min dotter med ett stort flin och alla grejer i resväskan ligger nu på hallgolvet. Ghhaaa! Bara att börja om..

Alltid jag och sista stund!

Nä, nu får Mattias komma med min coca-cola.. Vill också säga till er som dricker light att man lättare går upp på sötningsmedlet i lightcolan än i den riktiga. Nä, här kör vi riktig varor ;)

Nu måste jag stressa lite till..  Kreta here we come!!! Köss

Fräädaa

Fredag idag.. Älskar ordet FREDAG!

Idag sk man röntgas på Mölndalsjukhus.. Mamma kommer hit och passar Minea under tiden. Tänkte hon skulle ringa nu?

Underbart väder idag med.. Jag var ute med Minea på gården en timma.. Hon gunga och lekte i sandlådan.

Om mindre än en vecka så är vi i Grekland! Nu börjar det äntligen närma sig! Har gått fort... har en envis flicka här som SKA ha datorn.. Jag får säga by bye sålänge!!

Nederlag

Det var som ett rent skämt igår.. Man var inte arg eller ledsen. Det var en chock!

Jag hade intagit VIP läktarn ibland dom "högsta hönsen" för första gången. Jag väntade mig en stor seger. Innan Häckens första mål hade jag ett par huvuden som undrade varför en tillsynes lugn tjej kunde bli så aggressiv på så kort tid. Tur att Mattias hade varnat sin far om hur jag som han förklarade det "brann" på matcher..
Hur va spelet?
På något sätt trodde alla att Hysén skulle vara blåvitts ända målgörare. Att förlta sig på EN spelare i en fotbollsmatch? Vilken nivå spelar man på då?
Så många fasta situtioner dom hade, men inget mål.. Alla snygga inlägg, men inget mål.. Nu förstår jag min frustration. När man ser hur Häcken har halva sitt lag på Hysén så får man ställa om.. Plan B.

Men helt ärligt så verrkade det som om att Häcken hade mer vilja.. Tekniskt var blåvitt bättre, men vad hjälpte det? Häcken dröp utav svett och var kvicka som fan..

Men som sagt.. Ny match nya tag! En lärdom såhär tidigt på säsongen..

Har ÄNTLIGEN Fått mtt hörnskåp i köket!!




Ja, detta skåpet har jag letat efter.. Det passasr perfekt över trä-vägglisten under!  Över ett år har jag letat och så komemr min styvfar och har hittat ett som han sedan målade och gjorde iordnng.. Det är spottar  också som v ska koppla in så det lyser .. Nu är köket näästan fulländat. Men man lär väl aldrig bli nöjd.




Jag och gubben min innan förra blåvittmatchen imot djurgården. Blåvitt vann med 6-0! Underbar dag=)

Nu ska vi på ännu en match.. Denna gång möter dom Häcken. Mattias pappa är ju ekonomichef på St:Jörgens hotell och spa (Va tvungen att göra liite reklan för hotellet där;)) så dom får ju VIP biljetter till matcherna..


Här är min och Mattias kärleksmirakel=)
Hon blir hela 10 månader gammal idag.. Nu kan man "nästan2 ha en normal konversation med henne;).. af med orden Titta,Ronja,Teletubbies,kaka,nappis,snuttis,Nej, duktiig,vovve,mamma,pappa,Farmor,farfar,mormor, boll puss..=D Min duuktiga tjej!

Stor påsk tös.. 10 Månader!

Mycket har hänt med min tös över påsken.. Hon kan peka, säga titta, stå själv i flera minuter, säga mamma & pappa till rätt person, förstår 7 ord.

Idag fyller hon hela 10 månader! Va stor hon är.. Hon är ingen bebis längre. Men ska jag vara ärlig så blir det roligare och roligare.. Dom första 3 månaderna är inte dom roligaste. jag är ingen spädbarnsmamma^^

Grattis på 10 månadersdagen Minea!


Slottskogen

Ja, idag blev det slottskogen med familjen..  Ska lägga ut bilder på det strax. Minea lärde sig att peka där idag med^^ Hon pekade på alla djuren och sa :"Dääää!!".. Hon var så glad=) Hon ville helst hoppa in till dom och blev ganska ledsen när hon inte fick det. Hon är ju så glad i djur eftersom hon har sian gose katter hemma.

Jag vet nte varför men jag har kommit på att jag diggar bögar.. Tycker dom är så trevliga och bjuder på sig själva(oftast).. Andreas i Alcazar är fan min idol!=D Oftast ser dom bättre ut en hetro killar också.. Tror dom tar mer hand om sitt utséende.

Mineas morbror och gudfar Patrik lärde henne att vinka idag med^^ Hon vinkade som en galning till honom,haha..

Nää, nu får jag lägga in bilder..^^







RSS 2.0