Vi ska fixa, vi ska städa, vi ska damma..

Jaa, idag ahr jag haft en ensam städdaag. Mttias har vart och fixat elen hos en bekant, Minea har vart hos farmor och Farfar över dagen och jag har vart ensam hemma och städat! hela familjen på var sitt håll!

Nu väntar jag På att mattias ska komma hem med tösa så vi kan dra till morsan och käka middag.

Nu har jag två katter på var sin sida som gosar med mig för glatta livet.. Vette tusan avd det är med dom! Dom är som två hundar som slåss om att få ligga i mitt knä.. Mina håriga bääbisar!

Nää, nu får jag ringa Mattias.. Seeeeg!

Äntligen Fredag igen!

Nu ligger jag raklång på soffan med katten på magen.. Hon är en riktig kelgris. Kan nästan vara jobbigt ibland!

Vi såg på någon alien film igår. Den va FAKTISKT ganska bra.. Mattias somna dock efter 15 min.

I helgen blir det lugna puckar.. mest myys.

Nu vaknade dottern.. Få ta upp henne.


Tjooo

Idag är det Onsdag! Tiden går fort när man har roligt..

Minea sitter och tittar på Ronja när hon skiter i lådan,haha!! Jaja, alltid roar det någon.. Hon sitter i sin gåstol i öppningen på toan. Gåstolen är för bred så hon komemr inte in, ni behöver inte vara oroliga.

Igår kväll städade jag.. Det synd inte nu.. Jag lagade egna köttbullar och potatsmos och nu er det ut som ett bombnedslag i köket. Jag ska snart ta mig i kragen och städa*suck*

Mamma och min styvfar kom på besök igår kväll Med.. Min mamma hade köpt en urgullig solmössa som Minea ska ha i Grekland. Det ser ut som en piratmössa=)


Om nästan 2 veckor fyller jag hela 20 bast. Det fyllde Mattias när jag blev tillsammans med honom! Fan va tiden har gått! Nu fyller han 23 till hösten. Jag var bara 17 år då ju..

Igår tittade vi klart på Harry Potter 4.. Harry Potter och den flammande bägaren. GRYM! Jag läste alla Harry Potter böckerna när jag var runt 12 år..Dom som hade kommit då. Nu har jag fått min gubbe att digga Harry med,haha..


Längtar tills imorgon.. Men vad det är kan jag inte skriva=)



Min kyckling/pasta sallad ala mig själv^^
Kyckling bitar(grillad)
Ruccolasallad(i massor=))
Cremefrechie med Tomat och Basilika smak.
Fusilli(helst i olika smaker)
Cocktailtomater
Grön Pesto(Helst Zetas,godast!)

Både Minea och Mattias Favvorätt! Minea fick smaka på den härom dagen och hon vräkte i sig som tusan=)

Ha det gott..


Ett slags frieri!??

jag kom in på giftemål med Mattias.. Vi är ju förlovade så det är klart vi har tänkt att gifta oss.
Då sa Mattias:"Jag vill fan gifta mig! Ska vi göra det!????"

Haha! Nu vet jag inte om det var ett slags frieri elelr något.. Men han vill iaf göra det inom en snar framtid,haha! Han sa också att han vill dra på värsta smekmånaden till sydamerika. Jaa, man ska ju ha råd med! Man kanske gifter sig först och väntar med smekmånaden tills Minea har blivit liite större att vi kan vara borta från henne iaf minst 1 vecka. Det vill jag ju inte vara nu!

Det va samma när vi förlovade oss.. Han är så gullig. Han hällde i sig en flaska vin och bjöd mig på resturang närvi var på franskarivieran. Vi satt vid en å med massa lampor runt på en uteservering i Frankrike. Han prata knappt under middagen och jag märkte att han var konstig. han var super nervös! Sedan gick vi en promenad och satte oss på en bänk. Där sa han:"ööö..ööö.. Jag ahr aldrig gjort detta förut men.. hmm. Jag älskar dig! öö.. Vill du ty gifta dig emd mig någon gång?"
Jag:"öö,va? aa, det vill jag väl??"
Mattias:"Amen, Vill du förlova dig med mig då!??"

Så tog han fram en URSNYGG förlovningsring! Jag blev så glad! Jag kramade och pussade han och tog på mig den.. Sedan skratta jag.
Han va så generad.. Men glad blev han!
Ca 3 Månader senare blev Minea tillverkad^^ Men det visste jag inte.. Men sedan kom inte mensen och då insåg man att man hade ett liv i magen.

Ghaaa! Störningsjouren nästa..

Jag HATAR våra grannar vägg i vägg! Igår kväll började dom spela hög musik klockan 22.00!! Jag va så ARG! Så jag tänkte att idag lär dom väl va helt trött efter allt spelande.. Jo, visst! Jag skulle lägga Minea.. Vilka sätter inte då på svin hög jädra hiphopdunk!?? Joooo, grannarna på andra sidan våran sovrumsvägg! Jag stog och banka som en galning..
Tur att våran styrelse har skaffat störningsjour man kan ringa till! Ett ända knyst och jag ringer ikväll.. jag vill inte vara en sådan där klagande granne men jag tycker att man kan vara lite lugniaf på vardagar mitt i nätterna när folk ska upp! På helgerna gör det mig inget..

Just nu sitetr jag och drömmer om Radhus! Jag vill ha 2 våningar med stor uteplats^^ Om 2 år max ska jag och Mattias köpa det.. Hoppas vi hittar vårat drömställe=)
Kan inte köpa det nu pågrund utav den jävla lågkonjuktuern.. Men när den är över så säljer vid enna och får cash till drömboendet.

Vi låg och drömde igår kväll.. Vi diskuterade om hur det skulle se ut och hur stort.. Jag vill ha ett stort kök! Det kanske blir ett Hus.. Får se.. Jag har alltid gillat fina radhus bättre. Kan det vara att jag är ifrån stan? Jag vill inte ha föör mycket arbete med det heller,hehe.. Jag vill helst att värmen ingår. Vill inte att vrmen går på elen. Har sett hur det har gått för närstående som hard det. Min syster bodde i hus och dom fick betala flera tusen för att värmen gick på elen! Nu betalar vi ju bara 900kr i el var trdeje månad. har inte lusta att betala flera tusen bara för värme! Vill kunna dusha läänge utan att varmvattnet tar slut med. Därför är ju det bättre med radhus.

Morgonbråk

Idag har jag och mattias småbråkat.. Fan va jag skratatr åt det nu.. Jag orkar inte berätta hur det hela började. Men säg att både jag och han var trötta.. Minea hade jag nyss somnat efter hon vaknade 05.30. Jag går in och lägger mig och kallar mattias samtidigt för latmask. Han kunde gått upp och druckit kaffe med mig tyckte jag!=)

Då blir min kille jätte arg från ingenstans! Han brukar aldrig bli det emn han va la trött.. Så han sa något i stil emd:"Fan va jobbig du är, låt mig sova för fan!" Då tände det till i mig! Dom flesta vet hur mitt morgonhumör är och inte FAN svär man åt mig då!(Haha)
Så jag vände mig om och sa tyst"Silken F***a du är".. Haha!
Det var inte meningen att han skulle höra(trodde han sov) Men han brusade upp och sa:"Va säger du!? Det är du som är en JÄVLA F***A!! Oj, va chockad jag blev. Jag bara fortsatte sova och vi pratade inte.. Sedan gick han upp för att göra sig i ordning..

Gissa vem som kom och kröp unde rmitt täcke 15 minuter senare?? Haha, ja.. Mattias. Då sa vi Förlåt 20ggr och myste lite.. Sedan tog vi en koppkaffe ihop innan han åkte!
Efteråt skämtade vi om det och skrattade..

Man blir knäpp när man är trött!!?? Nu när jag tänker tillbaks så låter vi som 2 barnungar! Haha! Vi fårbörja tänka på vårat språk nu!

Jag har börjat undra om Minea inte kan säga Mamma nu påriktigt! Hon säger Verkligen MAMMA.. Men bara om hon är ledsen,hungrig elelr har ont. Det är precis som att hon liksom blir mammig då och säger:mamamamama! Aldrig annars.. Bappa säger hon iband när hon har lust=) Igår sa hon:Bupbupbup.. Vette tusan va hon menade^^

Gomörra!

Tösen sov till 07.30 ifrån 20.00! Det var längesedan. Hon har sovit oroligt i ett par veckor.. Men jag tror den fasen har gått över nu.

Nu äter hon för övrigt bara fast mat! Välling någon gång då och då.. Hon älskar precis allt i matväg! Hon är inte kräsen hon=)


Denna bild tog jag i morse när vi gick upp.. Minea är ganska nyvaken=)

Idag ska vi ut och discobowla i gammlestan! Riktigt kul ska det bli.. Minea ska vara hos farmor och farfar.
Man märker hur bortskämd hon är hos dom! Om hennes farmor håller henne och sätter sig ner så börjar hon gnälla! Hon vet att hennes farmor går runt med henne och sjunger o leker om hon bara piper till... Det skulle hon aldrig göra hemma. En smart liten tös har man.. Uttnytjar farmor och farfar redan vid 7 1/2 månads ålder. Haha!

Jag har en stor nyhet! Mattias ska få en kusin! Jag ni läste rätt.. Mattias moster har vart ofrivilligt barnlös och nu vid 52 års ålder lyckades hon konstigt nog bli gravid! Hon är så glad! Ett rent mirakel tycker jag.. Man får tycka vad man vill, men jag är så glad för hennes skull! Hon kommer bli en underbar mamma! Hon är piggare än vad jag var när jag var gravid och hon ska ha i april! Hon mår toppen.. Jag bara klagade i slutet av min graviditet^^

Det var inte det jag ville berätta som jag skrivit om tidigare.. Men det kommer! Om 2 veckor ca kan jag berätta det. O nej, jag är inte gravid!


Hejjee

Bio! Ja, dte var längesedan..

Ska till mor min senare idag..

Minea har fått stoora fötter=)

Längtar till Grekland...

Chockladbollar ikväll!!

Missa FAN inte Sverige matchen ikväll! Sverige möter Kuwait.. Dom vinner ju garanterat.. Kuwait verkar ju va i samma form som Kuba=)



Hon kan prata Kinesiska!

Gagaga,baba,mama,papa.. Ja det är en del utav det hon tjötar om här!

Hon började prata såhär i helgen.. Jag vaknade av att hon satt upp imellan mig och Mattias och sa högt: "Bababababa!!"
Det gick inte att sova då inte^^

Jg undrade när hon skulle lära sig vokalljud!?? Nu kan hon det.. Det låter som hon snackar kinesiska! Gagagaga, är hennes favvo ord=)

Speciellt om jag säger gagagag först.. Det skedde som över en natt. Hon är riktigt stor nu.. 7 1/2 månad.

Jag och Mattias såg dokumentären om flcikan med 2 ansikten. Stackars lilla tös! Så liten och skör hon va.. 2 månader gammal och så utmärglad.. Det skar i hjärtat på än.

Nä, nu får jag chilla med gubben.. hej

Jag är fylld..

Med käärlek! Jag har precis allt det jag vill ha..O lite till=)

Här är minnen och allt mitt hjärta brinner för.. Min familj.. Va tårögd man blev nu då^^




Finns ingen starkare kärlek.. Tack för att du gav mig det finaste på denna jord Mattias=) Jag älskar er två mer än allt!

Grattis på 7 månadersdagen!

Idag fyller min kära dotter 7 månader!

Tiden har gått fort..  För ett år sedan ungefär vid denna tiden gjorde jag rutin ultraljud. Mattias tyckte det va så cooolt=) Det var då han riktigt fattade vad som fanns där inne i magen,haha.. Hon vinkade åt oss då;)

Om 5 månader fyller hon 1 år!! Herregud..

Nu sover hon..

Vilken pappegris hon har blivit! När Mattias kommer hem och kanske måste gå på toa så börjar hon gallskrika när han förvinner in på dass=D Haha.. Han kan inte lämna rummet för då blir hon sååå ledsen och tittar efter honom. Så gulligt att se.. Hon saknar ju sin pappa på dagarna.. Mamma saknar Pappa också^^

Mig skriker hon inte ifall jag går ut ur rummet. Hon ser ju mig konstant så hon lär vra trött på mig,haha..

Va trött jag är.. Vet inte varför men..

Jag längtar såååå.. Kan inte säga det^^

gammel kärring..

Det är vad jag är om mindre en 1 månad^^ 12 feb fyller jag hela 20 år! Ingen tonåring längre..Jag tror jag bhar en kris..

Jag är så glader.. Kan inte säga för vad. Men snart..

Minea börjar nu smått få tänder.. man ser att det är två vita risgryn påväg upp! Men när dom vill komma upp får vi se..

Jag tänkte laga stuvade makaroner och stekt falukrov idag. Jag orkar inte avancera mig.. Minea äter som en häst.. Hon äter ju flera matburkar om dagen! Smörgåsrån älskar hon med! Jag får göra samma mat till henne som till oss fast utan salt i hennes.. Blir dyrt med dessa matburkar.

Till helgen ska vi antagligen upp till min bror i alingsås. Vi tar emd oss Minea.. Första gången hon ska testa sin resesäng.. Jag tror inte hon komemr gilla den=/ Hon sover ju typ bara bra i sin egna säng. Men vi får hoppas att det går.

Killar är otroligt JÄVLA seeega.. Han skulle ju vart hemma nu.. Men så åkte han för långt och fick vända för han gläömde en sak, sedan ska han till bankomaten. Ja, jag har en virrig sambo. Men jag älskar han ändå;) Det är lite det som är tjusningen med han.. han är snurrig men otroligt omtänksam och snäll. NU komemr han.. hej

Framtiden..

Idag har jag tänkt mycket på framtiden. Jag och Mattias har sånna planer=)

När lågkonjukturen är över och bostadspriserna stiger så ska vi sälja lägenheten och köpa radhus/hus. Eftersom Det bara är mattias som står för detta lånet kan jag ta lån när det är dags och då har vi ju både pengar för lägenheten plus mitt lån! Åååå, man längtar..
Vi har sagt att det blir när Minea ska få ett syskon. Tur att Mattias har investerat i denna lägenheten och fick den för ett sådan jädra bra pris! Det är så man ska göra så det blir mycket lättare att köpa hus sedan.. Men han kommer inte sälja den i dessa tider! Lågkonjukturen ska ju vara slut om ca 2 år har dom beräknat. Det blir ju Perfekt!

Nu längtar jag till GREKLAND!! 3 månader kvar snart! hela familjen ska ligga på playan=) Mattias hatar ju att sola så han kan sitta i babypoolen och leka med Minea medans jag ligger och solar emd en drink^^

Hon har lärt sig vem "Mamma" är nu med!!!! Fråga man "Var är mamma?" Så vänder hon sog direkt till mig, och om man frågar vart pappa är så vänder hon sig till Mattias! Gullunge=)

Nu sover hon som en stock.. Jag är livrädd nu när hon kryper.. Det tar 5 sek så är hon någon annanstans! Hon var under soffan när jag bara hade vart borta typ 10 sek,haha.. Jag var ju livrädd.. Visste inte vart hon var.

Här är en Kraam till er alla från Minea, eller "Minnisen" som hennes pappa kallar henne=)

En kladdig kram=D

Snaart..

Är Mattias hemma=)

Här är min dotter i någon form utav "Rockabilly" stuk^^



Nyss ätit också.. Men det märks nog på all mat på tröjan och hakan=D

Mys helg!

Helgen har vart mysig.. Ovanligt mysig på något sätt

Min älskade flicka kan nu KRYPA! Japp japp..

Så nu kan hon allt förutom att gå och prata.. Inte mycket emr att s efram imot då!??? Tidne går så fort.. Jo, jag längtar tulls den dagen hon säger "Mamma"=)

Om 4 dagar blir hon 7 månader.. Stora damen.

Det är så gulligt när man frågar "Vill du komma till mamma?" så börjar hon gny och sträcker sig efter mig=) Samma om Pappa säger det.

Nu får man akta så hon inte kryper iväg så man inte hittar henne^^

Nu äter hon typ bara fast mat också! Hon älskar det.. Speciellt Lasagne.. Testade mild thaimat(barnmatsburk) idag, men hon pruttade ut det och totalvägra äta det! Haha.. Men annars gillar hon dte mesta.. 4 månaders burkarna va hon aldrig riktigt pigg på(Va såå tråkiga smaker med). Men nu kan hon t.o.m äta 8 månaders burkarna för hon har lärt sig att tugga=) Det smakar mer och hon äter som en galning! Hon kan lätt äta en stor burk mat och en halv burk fruktpureé. Välling får hon när hon ska sova och lite tidigt på morgonen.. Annars blir det fibergröt till frukost! Det har hon får sedan hon var 5 månader... Håller igång magen bra! Vetekex älskar hon att knapra och suga på emd. Jätte bra om man själv ska äta så hon har något att pilla emd samtidigt=)

Uppdatering pronto!

Ja nu va det ett tag sedan jag skrev här.. Varför? Jo, jag har annat för mig med;)

Jag har tänkt på orden respekt och sympati, existerar dom?

Det är får som använder sig utav dom iaf.. Det verkar som att folk säger va fan som helst utan att tänka att det sårar en människa!

Vissa kan verkligen inte sätta sig in i andras situationer.. Dom försöker inte äns.

Jag kan inte skriva mer ingående vad det handlar om just nu för jag har respekt och sympati!

IOF kan det vara svårt för folk om dom aldrig vart i situtionen själv. Men jag tycker man kan ha liiite förståelse och stötta en person som ändå står nära och har valt ett beslut, inte ifråga sätta det!?

Nää, tänk efter innan ni öppnar munnen.. Det kan såra mer än vad man tror. Speciellt om det är en person som kanske inte alltid säger rätt ut hur han/hon känner..

Nu har jag fått skriva av mig=)

Tösen ligger bredvid mig i soffan och sover. Hon är så duktig.. Hon kan stå på knäna utan stöd eller hållasig i något! Nu blir det att sänka spjälsängen ett steg till. Hon stog på knäna i morse och titta på mig med huvudet över spjälsängen!
Livsfarligt jue..

Krypandet har börjat med.. mest bakåt men nu även framåt.. Inte lika fort fram men det är på "G"=)

Inga tänder i sikte.. Men hon blir nog som mig och får tänder vid 10 månader. Men va ska hon med tänder till? Hon tugga ändå,hehe..



RSS 2.0