Överallt och ingenstans..

Japp, det är Minea..

Hon klättrar överallt! Orden "Ajja" och "NEJ" Har kommit väl tillhands. Hon tsannar upp och lyssnar i början, men sen skrattar hon bara och fortsätter.. Här får man gämma ALLT!

Nu försöker hon klättra upp i Tvhyllan.. Men det går inte så bra så hon fortsätter till något annat..

Kycklingfilé ris och currysås idag.. Va längesedan nu.

Hon sov i sin säng till 5 i morse iaf. Sedan la jag bara över henne så somna hon igen.. När ska detta gå över. Jag ska kämpa med det i helgen tänkte jag.. Jag vill att hon ska kunna sova i sitt eget rum och det vill jag inte göra när hon vaknar på natten.

Nä, nu får jag ta henne.. hon har försvunnit!=)

Over & out

Dop m.m

Ja nu är snart helgen här.. På lördag ska min systerson och Mineas kusin Jamie döpas. Då blir det smörgåstårta(Dregglar).. Minea ska allt få sig en bit hon med. Hon tuggar så himmla bra nu..

Nu går våran nya torktumlare inne i badrummet.. Vilket underbart ljud!! Har saknat det i ett år!

Mattias försöker lägga Minea.. Jag hör att det går sådär. Jag vill inte vänja henne vid att sova imellan oss.. Hon har gjort det ett par gånger nu och det kanske är försent.. Men det är bara att kämpa.

Imorgon ska jag ut och leka med Minnisen.. Det ska bli plusgrader imorgon så det är skönare. Hopaps Anna vill följa med ut och Leka??^^

Hon har somnaaat! Halleluuuujaaaa!!!

Nu får jag mysa med min gubbe.. Han är värd det efter att ha bärt upp hela torktumlaren själv.. 40kg*pust*



Over & Out

Äntligen..

..kommer våran torktumlare! Ska bli så härligt att slippa och vänta på att tvätten ska torka. Tar ju över ett dygn!

Minea somnade efter att ha tittat på Teletubbies.. Jag tror man blir knäpp efter allt bebisspråk.

Igår va vi ute på gården och gunga o åkte rutschkana(eller hur det stavas?). Det var väldigt uppskattat. Får se om jag orkar gå ut i kylan idag igen.. Men det blir nog så.

Babymässan börjar på svenskamässan den 27:e feb! Ska bli trevligt att dra dit en sväng.. T.o.m Mattias tyckte det lät roligt. man får ju en massa Gratis grejer^^

Det ligger korvbröd över hela köksgolvet.. Gissa vem som har orsakat det?

Får ta och ducsha medans det är lugnt här..

byewest

20 år idag!

Idag är man då 20 år.. Känns som vanligt faktiskt.. Fint väder är det med!

Mamma tycker det är konstigt att jag redan fyller 20. Hon tycker nyss hon födde mig, haha!

Jag ska inte ha någon fest.. Har aldrig vart för stora engagemang när det gäller mig själv.. Jag gillar dock att gå på fester som gäller andra=) Gillar inet att stå i centrum.. Iaf inte när man fyller år^^

Av mattias har jag fått det nya The Sims 3(YES). Det har världspremiär den 19:e feb men han har förbeställt det åt mig=) Jag har väntat på dte spelet i flera år! Sedan fick jag en annan sak av han som jag inte vill skriva här,haha*dirty*
Sedan skulle han fixa något efter jobbet jag ska få*NYFIIIKEN*

Av Minea
har jag fått ett enormt glatt humör och hon sov ända till 08.00 utan att vakna en endaste liten gång! Sedan lekte hon med mig på sitt ru, jag fick låna hennes giraff(Chockad).. Haha. Jag fick en blöt puss också! Många fina saker=)=)

Vill säga Grattis till Annas Mamma som fyller 50 år idag med!
Sedan får jag ju inte glömma Lovisa Som fyler hela 21 år idag!     GRATTIS PÅ ER!!

Morsan fråga ifall jag skulle springa ner till systemet och köpa en cider nu på dagn.. HAHA! Jo, men visst.. Vadå pinsamt..

Så nu får man göra allt eller? Räknas jag som vuxen nu?? Hmm.. Jag får iaf inte åka Stena Line på helgerna.. Det är ju 21 års gräns.

Jag fattar inte att dom har olika gränser överallt! Jag tycker att när man är över 18 och t.o.m får rösta så ska man väl få göra allt annat?? Befängt..

Jag är Morsa och jag får inte åka Stena Line på helger för jag är för ung..HAHA.. Sjukt. jag ska uppfostra och ah ansvar  över ett liv men jag är inte kappabel att resa på en båt! ja ni fattar va..

På Lördag ska vi på 50års fest.. Det kommer bli riktigt kul! Alla möjliga åldrar komemr det att vara..

Nä nu får jag göra mig iordning. Sitetr här med en handuk lindad runt huvudet. Ser ut som någon sultan ifrån Dubai..

Föösselsestass pussar(blöta sådana)



Imorgon är det ingen vanlig dag..

..för det är Maries fösselsesstaa! ja, det är Mattias uttryck "Fösselsesstaa".. Mattias ska laga enchiladas imorgon när min del av familjen kommer.. Får se om han lyckas=D Det var hans idé!

Alcazar SKA vinna melodifestivlaen.. Grymma! Jag diggar Andreas! Han är såå snygg.. Men han är ju gay så jag får väl ha Mattias ändå;)

Minea kryper fram o tillbaks här i köket.. Undrar just när hon tröttnar^^
Ja, det är inte lätt nu när hon kryper some tt skott överallt. Man måste kolla igenom hela golvena jämt så det inte ligger något dumt.

Minea har kommit in i en separationsfas=( Hon kan bara sova imellan mamma och pappa nu.. Hon blir så ledsewn i sin spjälsängoch ropar "Mammaaaa!!".. Men fort vi lägger henne imellan oss på natten så sover hon till 09.00 på morgonen! Vi ska börja vänja henne vid hennes säng snart igen. Men vi väntar tills hennes Oro har förvunnit..Stackarn.

Minea har kladdat ner heela sin fiina Buberryklänning idag. Mamma va dum och gav henne en massa honungsmelon utan haklapp.. Men men, barn ska få vara barn^^ Lite kladd förvinenr i tvätten..

Jag var emd Anna när hon gjorde ultraljud igår.. Det var en livlig krbat där inne! Anna tyckte det var riktigt fräckt! Hon var så glad när hon såg det lilla hjärtat..

Nu är Mine trött och tar ut det över stackars katten här.. Får rädd lilla Ronja som inte gör ett knyst imot Minea.

Over & Out


Hatar Försäkringskassan..

Jag skulle fått min föreldrapenning den 26:e! Men jag har inte fått den än.. Sura kärringar hela högen.

Fick äntligen tala med en vettig igår! Så nu ska pengarna komma nästa vecka.. Tur att Mattias har jobbat extra denna månaden. Än så länge har vi pengar kvar, eller mattias har pengar. Jag har 30 kr på kontot! Jag kännde mig som ett barn när han gav  mig 140 kr i morse(va det ända han hade löst).Minea har inte vaknat än! Hon sov typ inget på dagen igår så hon är nog trött.. Hon va så go.. När mattias skulle lägga henne för natten så ist för att börja gråta, började hon prata med sin pappa.. Haha. Mattias tyckte hon va så söt så han va tvungen att ta upp henne. Sedan satt hon och myste med papp lungt i soffan, medans Mamma(jag) bakade kringlor. Jag fick mig en "knäpp" och va tvungen att baka kringlor klockan 20-21 på kvällen=D

Minea kan "pussas" nu med!! Om jag frågar: "Minea??.. Får Mamma en puss??" Så öppnar hon sin lilla mun och vänder sig imot en! Så gott!! Men om hon är trött kan hon ist göma ansiktet eller vrida bort det för hon inte vill ha en puss. Haha..

Min Anna ska bli Mamma!!! Jag är såååå GLAAD!!! I Sommar ska vi vara hemma ihop! Hon ska ha i Augusti.. Men eftersom hon jobbar inom vården så får hon gå 2 månader tidigare. Jobbet är alldeles för krävande.. Så nu ska Minea få en bäshtishhh=D Min Barndomsvän och "syster" ska med få en plutt.. Jag gråter nästn,haha. När vi va yngre pratade vi om att vi ska skaffa barn samtidigt och alltid umgås. Vad gör vi nu!? =) Jag har planerat familjeresor och allt,haha. Nu är vi både grannar, barndomsvänner(bästa^^) och ska ha barn! Annas blir 1 o 2 månder yngre=) Jag som hr tjatat på henne och nu blev hon äntligen på smällen.,haha. Så kul nu när hon frågar mig om alla symptom hon har och hur förlossningen är. Jag fick en fråga utav henne härom dagen:"Känner du dig helt som vanligt nu efter du fått barn, eler känenr du att du fått barn?" haha, ni som inte har fått barn är föör roliga=)
Jag känner mig exakt som vanligt.. Precis överallt! Om jag känenr att jag fått barn? Nä, inget jag tänker på!
Ååå, nu längtar man jue..

Stackars min älskling..

Min Prinsessa har åkt på någon form utav influensa.. Hon har nog bajsat minst 20ggr på 2 dygn. Men det börjar bli bättre än va det var igår..
Hon har haft lite feber men idag verkar den borta. I förrgår natt kunde hon inte sova på natten för hon var så gasig. Hon fick ligga bredvid mig så skickade jag ut Mattias på soffan. Då sov hon bättre..
Hon fick alvedon i natt så sov hon mycet bättre med.

Nu ligeg rho bredvid mig i sängen och sover tungt. Men hon är så glad trorts att hon är sjuk.. Tur att hon inte spyr!

För övrigt är allt bra.. Minea kan STÅ helt själv! Fst bara i ca 10 sek.. Men va chockad Mattias blev när hon liksom bara ställde sig upp i soffan och släppte.. Hon stog helt utan att hålla i sig. Mattias skrek: -HON STÅÅR!
Haha, jag va med ganska överaskad när jag sprang in och såg det. Nu är Mattias övertygad om att hon kommer gå tidigt.. Men det hoppas jag inte. Komemr vara livrädd att hon ska slå sig eller å tag på saker hon inte borde.



TIPS!!
Vi har beställt en lära-gå-hjälm ifrån Babyproffsen också. Vi ska få den i slutet utav veckan. Skit bra att ha nu när hon börjar ställa sig imot saker! Den är just för barn imelln 6-12 månader som börjar krypa och gå. 180kr bara! Då fick man bestäma färg och mönster på dne med! Ett bra tips till alla som har barn under ett år!

RSS 2.0