Nya saker!

Minea har fuxit såå fort! Hon kan krypa bakåt men inte riktigt fram än^^ men bakåt går det fort.. Hon kan ta ett steg framåt med höger knät. Alla tror att hon kommer börja krypa framåt vilken dag somhelst!

Vi har också lärt henne att när vi säger:-"Var är Pappa??" Så tittar hon på Mattias=) Får lära henne Vem jag är snart med,hehe..

Nu sover hon och har gjort det sedan 21.00.. Hon var svår somnad idag. Hon brukar ju somna vid 19-20 senast annars. Men hon ville mysa med mamma och pappa i soffan..
Hon har blivit sååå lätt nu med.. Hon är i princip glad och skrattar hel tiden.

Den 23:e April är det Grekland som gäller med familjen! LÄNGTAR!

Imorgon ska jag lägga in en massa kort.. Har vart dåligt med det nu..

Om 2 veckor blir hon 7 månader!!!!! Va tiden rinner iväg.. Men lycklig som sol är jag=D

Ha det gottans!

Snacka om otur!

Jag har världens jävla hosta, halsont och min näsa känns som en basketboll!

Sedan är det ett problem till.. Det stog en halv öl på vardagsrumsbordet igår. Min klantiga kille välte tydligen ut denna.. Han torkade inte upp det emd en gång heller! Sedan leker han emd Minea och ger henne min mobil.. Då lägger min kära dotter mobilen på bordet där det är utspilld öl!!!!
Detta har resulterat i en icke fungerande mobil!

Så nu är jag sjuk och kan inte kontakta omvärlden på annat sätt än internet! Det är stökigt som tusan här med.. skulle städat igår men jag ahde feber och min man kunde inte gå ifrån jobbet... Så nu sitter man här och våndaas över allt som måste görs idag.. Hade min mobil fungerat hade jag kunnat be min mamma ta Minea och jag kunde röjt upp här fortare.. Åååå!! Imorgon är det Jul med....

Ibland får man all outur på en gång..


Får man känna vad man vill?

Många tror att man blir så anorlunda när man får barn. Det är inget jag märkt.. Jag fick dock höra att jag blev mer "mogen" på studs när jag fick Minea. Det kanske är instinktivt?
Det jag har märkt att man kunde bry sig så mycket mer om vad folk tyckte och tänkte innan.. Men man ser verkligen allt ur ett annat perspektiv nu! Jag hade en ganska dålig självbild innan även fast det inte var så påtagligt. Jag kunde nästan vara paranoid och få för mig att folk tyckte och tänkte saker.. Därför jag aldrig har vart bra på att släppa folk in på livet. Jag har aldrig kunnat berätta allt om mig själv som vissa kan. Varför? Jo, jag tror det handlar om tillit.. Men jag ahr blivit så fruktansvärt mycket bättre på detta sedan Minea föddes... Nu kan jag skita i allt som inte har emd mig att göra(visst är jag ego?).. Men jag har lärt mig att folk är inte alltid den man tror. Så många som har en slags "fasad" och inte är dne man tror.. jag har alltid vart duktig på att märka detta ganska fort. Dessa människor ser jag mycket som mig själv..

Japp, tilliten på andra människor har blivit bättre men det är långt kvar! Jag har alltid vart en "drömmare" och ler mest medans det storar för fullt i huvudet..Varför? Jo, för folk är det mest osäkra kort som finns... Men det finns vissa och väldigt få jag släppt in på livet. Dom känner mitt rätta jag och vi är också väldigt tajta.. När jag väl får någon bakom min barriär då blir jag en helt annan person.. Inte den reserverade, leénde Marie.. Då kommer det mesta ut och man "släpper loss"=)

Men det är bara att träna vidare och våga öppna sigliite mer liite tidigare för folk. Det är sjukt vad man inte vet om varandra egentligen. Ibland önskar jag att man kunde allt o alla.. va lätt allt hade vart!?

Tack för att jag fick "lätta på trycket"

Älskar dig min prinsessa! Tänk att JAG kunde skapa något så fint och underbart!/ Din stolta Mamma

Grattis i efterskott Mammas och Pappas Prinsessa!

Igår fyllde mitt hjärta ett halvt år, aka 6 månader=)

Tänk va tiden rullar på! För ett år sedan syntes det inte äns att jag var gravid och nu är över ett halvt år gammal!!

Ja, man ska verkligen tavara på tiden medans dom är små.. Jag sa till Mattias idag att det känns inte som om hon är ett spädbarn längre(fast hon räknas som det fortfarande). Hon känns som mitt imellan ett spädbar n och ett barn. Nu "pratar" hon, Hon kan skoja med en för att man ska skratta, hon förstår när man skojar emd henne, Hon leker mer som ett barn emd sina saker, Hon vet att sängen betyder sova(gillas inte;)), Hon vet att "Nappiss" betyder Napp, Hon vet att lampan sitter i taket, Hon vill hellre ha vanlig mat än sin flaska, Hon vet att ordet "nej" betyder att man ska sluta.

Ja.. Min fina älskling.

Vi var på 6 månaders kontroll idag.. Läkarn trodde Barnmorskan skämta när hon mätte Minea och sa att hon var 71cm! Haha.. Barmorskan sa att hon blir en lång tjej.. Hon har dock litet huvud, vilket hon fått från sin mamma! Hon trodde också att hon skulle börja gå tdigt när hon höll henne i knät(Fråga mig ej varför)...

Här är födelsedagsbarnet!




!
Hadet braaa.. Nu ska vi kolla Harry Potter här. Jo, jag diggar Harry Potter..

Minea mötte Lukas.

Igår var jag och Minea hemma hos Rebecca och hennes son Lukas. Lukas är 3 dagar yngre än Minea.. Va väldigt trevligt! Det måste vi göra om! Va väldigt roligt att se när dom låg på mage och stirra på varandra..Haha. Det var så gulligt, för ingen av dom var hårdhänta imot varandra.. Minea kan riva mig reält ibland, men på Lukas bara hon kände lätt med handen. Va söta dom va! Rebecca tog jätte fina kort med.. Får lägga upp dom här sedan. Dom båda ville leka med det spelande pianot.. Minea får väl få en sådan i Julklapp, hon var så farsinerad..
Jag vill tilägga att hon aldrig vart så Lugn i hela sitt liv! Hon sa inte ett knyst,haha.. Vette tusan varför hon blev såå snäll helt plötsligt??? När vi kom till min mamma sedan så kom hennes korta stubin fram igen.. Vi skulle äta kinamat och hon satt i babystolen.. Men där blev hon arg och kasta bordsunderläggen hejvilt! Hon är än sån ögontjänare;)

Det var verkligen kul att se Lukas i verkligheten! Han va så jädra söt! Han var det verkligen fart på,haha.. Han snacka och rörde sig heela tiden=D Minea glodde mest.. Hon undra la vart jag tagit henne=)

Sedan gick vi en promenad med vagnarna.. Mitt slutresultat var att jag verkligen behöver gå oftare! Min kondition var ju i botten.. Blir lättare till våren.

Nä, dte får vi göra om Rebecca! Tiden gick fortare än man trodde..


Den nya stilen..

Mineas nya stil.. Hon ställer sig på alla 4 och "vaggar" fram o tillbaks. Övning inför krypningen.. Haha, hon vaggar upp i en sådan fart ibland så hon har svårt att stanna! Heeelt gaalen.. har hon fått från mamma säger Mattias^^

Ännu ett morgon inlägg..

Jag har fått skrivfeber.. Heter det så?

Nä, jag har bara mycket tankar i huvudet just nu..

Jag trodde jag visste allt om relationer innan jag blev tillsammans med Mattias. Men gämfört med dom jag haft innan så kan man ju inte tycka det.. Mina nära vet vilka och jaa *suck* är det bara att säga. Jag trodde jag var outursförföljd i killar! Dom var underbara i början, men sedan kom verkligheten. Ett tag trodde jag nästan det var mig det var fel på.

Nu när man ser tillbaks så ser man hur jävla blåst man var! Va såg man hos dessa idioter.. Ja, man var väl kär. Fast ibland undrar jag om jag inte bara var kär i kärleken och inte personen. Men jag är glad att jag gått igenom dessa skitstövlar, för då vet jag att gräset är VERKLIGEN inte grönare på andra sidan...

Visst har jag och Mttias haft våra "dispyter", men vi har alltid tacklat det så bra.. Vi passa så konstigt bra. Vi skrattar åt exakt samma saker. Sedan dyrkar vi båda serien HEROES. Mattias är aldrig elak imot mig! Nu tänker ni säkert:"Det är väl en självklarhet"
Men det har det inte vart för mig.. Jag har vart en dörrmatta...

Precis innan jag träffade Mattias hade jag bestämt mig för att hata i rpincip alla killar. jag trodde lla var exakt likadan.. Egoistiskasvin! Mattias kom, och jag trodde precis likadant om honom. Vi imgicks. Jag sa TYDLIGt till honom att vi bara var vänner.. han ville helelr inget mer(sa han).. Tiden gick och vi umgicks mer och mer.. Jag t.o.m handlade kläder med honom och hudlotion,haha! Vi kollade film, festade etc..

Han har berättat för mig att han många gånger tänkte släppa kontakten med mig för han började bli riktigt kär i mig. Han visste ju att jag bara ville vara vän..

När vi hade umgåtts i nästan 4 månader sa han:"Jag älskar dig! Jag vill vara med dig.." han var inte helt nykter men han var tvungen att säga det eller aldrig höra av sig.. Mitt svar:"Jaha..... Men var me mig då!" Hahah.. jag va ju chockad.. Den kvällen är det BÄSTA efter Mineas födelse som hänt mig!
Jag kommer ihåh när han sov hos mig och vi bara var vänner.. han har brättat hur jobbigt det var att få ligga bredvid mig utan att röra mig,haha.. Men jag kliade hans rygg iaf=)=)

Vad ville jag komma med detta inlägg: Jag har funnit min själsfrände!

Jag trodde inte dådana killar fanns!?? Jag blev ENORMT chockad.. men den kvällen glömemr jag aldrig..

Så tjejr: Dom finns, men dom växer inte på träd!

Heet morgon;)

Jag vaknade 05.40 av att Mine gnydde. Jag väckte då genast Mattias som jag trodde va försenad. Mattias hade glömt ställa klockan så det var verkligen Perfekt att Minea vaknade då.. Jag tog henne och al henne bredvid mig emdans Mattias gjorde mat. Hon åt 1/4 del utav maten sedan total decka hon.. Då kunde jag inte riktigt somna om. Så jag gick upp och satte mig i soffan och glodde.. Sen kom Mattias och han var på "hugget".. haha. Ja ni förstår om ni läser rubriken.*visslar* ...... Va tänker du egentligen!??

Sedan decka jag och vaknade 09.00 utav att min dotter ska använda mig som klätter ställning.. Jag va inte så pigg i denna stund så jag gjorde allt för att hon skulle somna om. Men hon fortsatte klättra på mig.. Sedan kom BÅDA katterna och skulle vara med.. Jaja, det var bara att stiga upp! På med Kaffet!
Sedan Fick Minea ett STORT lass Havregrynsgröt med lite fruktpureé på o mjölk. Hon åt upp exakt allt. Sedan blev det bajseriii.. In i Badrumet och skjölja rumpan på henne. Sedan blev det Gäspkalas.. In i sängen och nu Sooover hon som en stock...

Detta var min morgon.. Och är fortfarande . Ska väl ringa morsan snart om inte hon jobbar?

Just det!
Minea ratar nu ersättningen.. Endast när hon ska somna så kan hon snutta i sängen.. Men på dagarna ska hon ha Maaaaat! Matvrak!! IOF både hennes mamma och pappa är glada i mat.. Hon äter allt. Skönt det..

Tack för den oootrooligt god gratängen i Fredags Anna.. Du gav mig verkligen inspiration! fast idag blir det nog kyckling,curry o ris.. Har ingen motivation i detta rusk! KÖssen

Longtime no seen!

Halluu..

Nu har Minea också blivit en klängis.. Måste ha något med månen att göra? Verkar ju som fler bebisar är inne i sen sådan period nu??
Handlat har man gjort en del nu.. Pengar ryker! Man har fått sälja på tradera för finansiera julklapparna.. Min  wii dansmatta med dance hottest party har vi bl.a lagt ut där..*gråter* Men jag dansar ju aldrig.. När ska jag ha tid med det??

Det är mycket käärlek i luften! Sedan tror jag det kommer bli en del barn som föds 09.. Om min intuitioner säger mig rätt;) O Nej, vi ska INTE ha några mer barn just nu.. Så roligt ska vi inte ha det! men om ett par år så får vi se.

Har min mens igen.. Vem gå på den briljanta idén om att vi kvinnor ska denna förbannelse!?? Vi skylelr på Eva som käka äpplet! Missade ett p-piller därför fick jag mens tidigare än beräknat.. Men alla vet väl hur glömsk jag är! Tror ni inte jag och Mattias var nära på att glömma våran egen dotetr när vi va hos Mattias föräldrar,hahaha! va jag skratta.. Vi sa bara..Hejdå!! Sedan säger Mineas Fafar:"Har ni inte glömt något!??" haha.. va hemska vi är! Vi hade stressat hela dagen så vi va la slutkörda.
Skulle aldrig glöma min älskling(inte när jag är pigg iaf;)..


Igår kollade vi på Heroes och käkade "brownballs".. ja ni får kalla det vad ni vill=)
Längtaaaar efter nästa Heroes avsnitt!! man komemr ju in i deras värld!! jag ÄLSKAr det.. Fan ta Sylar! han va ju god ett tag=/
Jag ahde tråkigt i morse så tog fram min konstnärliga sida och fixa med dom sista Brownballarna,haha..


Här har vi kort på Minea när hon anfaller sin kära mor..=)





Nää, nu ska jag käka dom sista bollarn*mööms*




RSS 2.0